8 июн. 2012 г.

"Бібліополяна"

На підтримку літніх читань "Тисяча книжок і одне літо"
Бібліотекарі Каховської районної бібліотеки для дітей, організували "Бібліополяну" в парку на набережній міста.
Де діти з задоволенням читали та відгадували загадки.











Тисяча книжок і одне літо.Майданчик перед бібліотекою.

Cвято" Тисяча книжок і одне літо",яке відбулося на майданчику перед бібліотекою.Присутні майже 75 дітей з пришкільного табору ЗОШ №1. Весело грали,книжки читали,а на закінчення дивилися мультфільми.













6 июн. 2012 г.

«Маг та чародій м’яча».




У Каховській районній бібліотеці для  дітей відбулася зустріч з абсолютним  чемпіоном світу, рекордсменом  книги  рекордів Гіннесса, відомим у Каховці тренером  і футболістом  В. Росошиком.
Футболом Василь Лаврентійович почав займатися з 6 років. Ця красива гра захопила  хлопця  буквально відразу.
Після закінчення Донецького технікуму фізичної культури і спорту В.Росошик  більше 30 років працює тренером.
Його вихованці грають у багатьох командах Херсонщини, України та за кордоном.
Знаний Василь Лаврентійович не тільки як ветеран футболу, а ще як  рекордсмен по жонглюванню футбольним м’ячем. Його рекорд, установлений більше 20 років назад на стадіоні  «Кайрат» в Алма-Аті, не подоланий до цих пір. Він жонглював  протягом  9 год 45 хв.
Це досягнення є рекордом книги рекордів Гіннесса.
Василь Росошик радує своїх земляків новими досягненнями  у жонглюванні  м’ячем, до того ж у зовсім несподіваних  обставинах. Було це і на стадіоні, і на величезній сцені  Міжнародного фестивалю «Таврійські  ігри», а ще й на трасі від Каховки до Нової Каховки. Це було справді  диво.
Василь Лаврентійович жонглював м’чем аж до Новокаховського стадіону «Енергія», подолавши відстань у 18 кілометрів за 3 години 32 хвилини. М’яч жодного разу не торкнувся землі.
А ще В.Росошик розповів про своє життя в футболі, про цікаві події, в яких йому довелося брати участь відповів на численні запитання дітей та продемонстрував свій талант просто у бібліотеці.
Вражені і захоплені дітлахи щиро подякували талановитому футболісту за зустріч.
Він дійсно маг і чародій м’яча! 







5 июн. 2012 г.

Літо в бібліотеці "Тисяча книжок і одне літо."

 У Каховській районній бібліотеці  для дітей  стартувала програма літніх читань  "Тисяча книжок і одне літо", яка триватиме все літо. Запрошуємо всіх до участі в цій програмі.