20 авг. 2012 г.

Інтерактивна гра- вечірні посиденьки в бібліотеці" У дружбі наша сила"












 " У дружбі наша сила", так називалася інтерактивна гра - вечірні посиденьки в Каховській районній бібліотеці для дітей.Яка відбулася 10 серпня 3 18-00 до 22-00 години. На дітей чекала цікава, насичена різноманітними конкурсами, змаганнями та завданнями розважально - пізнавальна програма . Жартівливі завдання" Реклама другу", " Бібліоперелаз" змагання на знання приказок, жартів про дружбу нікого не залишили байдужими, Також діти засвітили   " Сонечко друзів," обвели контур своєї руки , вирізали ладоньки та написали на ній добре слово другові, а потім прикріпили навколо смайлика.А щоб  було як на справжнісіньких посиденьках, бібліотекарі частували дітей чаєм з солодощами.

"Не цілована і юна"(про нову збірку інтимної лірики Миколи Братана)

             
                    Не цілована і юна,
            Як з тобою любо йти.
            Добре знаєш ти, Раюно,
            Що для мене значиш ти




                      

 

Днями дружина відомого українського поета Миколи Братана - Раїса Василієвна завітала до Каховської районної бібліотеки і подарувала нову книгу " Не цілована і юна", яка нещодавно  побачила світ.

У книзі надруковані ранні ліричні вірші поета,присвячені майбутній дружині.

Ще у 1957 році в наддніпрянському містечку Берислав зустрілися поет - початківець і молода друкарка Рая,звідти пішли вони по життю пліч - о пліч:

... Закохані на сотню літ.

Сподіваємося, що завдяки цій збірці,читачі відкриють для себе маловідомі грані душі і таланту поета Миколи Братана, доторкнувшись до великого почуття, що зветься любов'ю,