22 мая 2011 г.

Ми всі одна родина




День сім’ї   в бібліотеці

Працівники Каховської районної  бібліотеки для дітей замислились над тим, яку допомогу надати малюкам до 6 років та їх батькам. Відповідь на це питання  ми знайшли у впровадженні трирічної програми «Разом з книгою ростемо», яка включає низку заходів. По – перше, це докомплектування фонду бібліотеки  серіями  «Читаємо по складах», «Я люблю читати», «Граємось у казку» та передплата  періодичних видань для мам та дітей:  «Мама и я», «Малятко», «Твой малыш», «Пізнайко» та ін.
А по – друге, -  популяризація цієї та подібної літератури бібліотечними засобами: літературні ігри,  конкурси, лялькові вистави, посвята в читачі.
В рамках цієї програми, у Всесвітній день родини, в бібліотеці проведено родинне свято «Ми всі – одна родина», на яке запросили дітей дошкільного віку разом з батьками.
Під час заходу батьки ознайомилися з книжковою виставкою «Сімейна академія», де представлені зібрання книг  з сімейної педагогіки, дитячої психології та переглянули виставку поробок «Спритні рученята».
Діти відгадували загадки, веселилися.
А скільки азарту і кмітливості проявили діти та їхні батьки під час проведення конкурсів та ігор «Плутанка», «Гречка», «Пограємо і світ пізнаємо».
Особливо активними були Воропаєва Аня, Бєляєва Діана, Нижник Владик, Куришко Саша, Головко Маша, Мосьпан Ваня, сім’ї  Мол чанових та Головко.
Призи у різних  номінаціях отримали всі, тому що перемагає родина, залучаючи  своїх дітей до вічних духовних цінностей, до книги.
Весела і зовсім не втомлена,  тримаючи книжки, залишала бібліотеку дітвора, міцно тримаючи за руки дорослих.
Ми дякуємо вам, дорогі батьки і бабусі, що завітали на наше родинне свято, розділили з нами радість спілкування з книгою.
Любов Козел, заступник директора
Каховської районної об’єднаної бібліотеки

Комментариев нет:

Отправить комментарий