28 окт. 2013 г.

"ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє". Другий етап стартував!

24 жовтня, стартував ІІ етап інноваційного профорієнтаційного проекту "ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє".
Профістартівців гостинно приймали у Вищому професійному училищі № 2.
Учасників заходу привітали перший заступник директора обласного центру зайнятості Л.П. Барабаш, головний спеціаліст відділу координації роботи вищих навчальних закладів, науки та професійно-технічних навчальних закладів Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА С.О. Шкарупа, заступник начальника управління культури ОДА І.Р. Мазур та директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей А.І Бардашевська.
Учасники заходу переглянули відеоролик «Соціальні ініціативи Президента» та промо-ролик проекту «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє», провели  перекличку команд, пригадали успішні моменти своєї минулорічної роботи та довідалися про те, якого широкого розголосу набув проект «Профістарт» завдяки його презентації на фахових конференціях всеукраїнського та міжнародного рівня.
Святкового настрою і школярам, і координаторам проекту-дорослим – працівникам районних центрів зайнятості, районних бібліотек для дітей і вчителям, додавали яскраві виступи танцювальних колективів
Другу частину заходу склала серія тренінгів, практикумів та екскурсій до виробничих майстерень ВПУ № 2.
 І доки "профістартівці" відвідували тренінги, практикуми, майстерні, працівники районних бібліотек працювали за програмою обласного  семінару на тему: "Проектна та інноваційна діяльність дитячих бібліотек: соціальна складова". Також  організатори проекту знайомились із форматом ІІ етапу проекту та працювали над складанням спільного орієнтовного плану роботи в проекті та навчальної програми для юних учасників проекту на 2013-2014 н. р.
Перш ніж відбути з Херсону, учасники та організатори проекту побували ще й на Дні відкритих дверей  у Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну.
В цьому проекті Каховщину представляють девятикласники  Олексій Воропаєв, Тетяна Нагула, Владислав Залипаєв,  Михайло Тур,  Данило Наздрачов , Тамара Токолова  (ЗОШ №1) Олександра Варава, Богдана Капістиринська, Вероніка Заїченко, Галина Попова(ЗОШ №2).
Н.В.Ширіна, бібліотекар
 Каховської районної
бібліотеки для дітей
координатор проекту.













Комментариев нет:

Отправить комментарий