22 нояб. 2013 г.

Плануємо, обираємо та презентуємо!


 Другий етап проекту стартував і для Каховської команди.
 Координатори проекту - заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Каховського міськрайоннного центру зайнятості Дашкевич Альона Вячеславівна, бібліотекар РДБ Ширіна Наталія Валеріївна, бібліотекар ЗОШ 1 Гарькава Ольга Іванівна , бібліотекар СЗОШ 2 Садова Тетяна Анатоліївна та учасники зібралися в Каховській районній бібліотеці для дітей щоб  ознайомитись із планом навчально - тренінгової програми та  координаційним планом роботита обрати професії для подальшого дослідження.












Альона Вячеславівна в ході зустрічі  звернула  увагу дітей - учасників на найпопулярніші та найперспективніші професії нашого району на сьогоднішній день,які можна обрати для  індивідуального дослідження та презентації.
Враховуючи рекомендації спеціаліста та бажання самих дітей - досліджувати та поширювати  інформацію  про різні  професії - для  роботи в ІІ етапі команда обрала :
 агроном,міліціонер,кондитер,закрійник,зубний технік.
Свій вибір вони аргументували так:
  Працюючи в  проекті ми очікуємо знайти професію до душі, яка стане нашим життєвим вибором. І на питання «Ким ти хочеш стати після школи?» - наші друзі та однокласники  могли прийти до правильного рішення. Спробували чесно оцінити свої здібності, бажання й можливості при виборі майбутньої професії, яка буде корисною в нашім краї, розширити знання про світ професій та спеціальностей.

 А ось так вони повідомили про старт ІІ етапу:

Комментариев нет:

Отправить комментарий