12 авг. 2015 г.

Веселимось, граємо та книжки читаємо.

Літні канікули – унікальна можливість залучення до книги нових читачів, створення простору творчості і приємного спілкування з літературою для всіх бажаючих. Це гаряча пора для бібліотек і бібліотекарів, коли дітям не тільки пропонують книги, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля. Кожне літо дитячі бібліотекарі прагнуть зробити незвичайним, незабутнім, тому пропонують юним користувачам безліч конкурсів, ігор, вікторин, подорожей книгами, використовуючи як інноваційні форми роботи, так і старі, але наповнені новим змістом.
«Веселимось, граємо та книжки читаємо» - під такою назвою був проведений «балаганчик» у бібліотеці. Дитяча фантазія, енергія та кмітливість знаходять вихід в іграх, вікторинах, казкових тестах, загадках, підготовлених для них бібліотекарями. 
А допомагають в цьому волонтери. Дітям організовано книжкові виставки: 




«Казковий корабель» . На виставці представлені книги як українських, так і зарубіжних авторів, авторські та народні казки, які рекомендуються прочитати влітку.


Книжкова виставка «Веселі мандри з капітаном Врунгелем» супроводжується списками літератури для читання на літо, які склали бібліотекарі. 


Працюючи з дітьми бібліотекарі самі стають трішки дітьми. Кожен з нас із сумом згадує найкращу пору життя - дитинство. Адже, саме в цей безтурботний період ми по-справжньому можемо насолоджуватися життям. А зараз це допомагають нам зробити наші маленькі читачі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий