16 нояб. 2015 г.

Земля у нас одна і сонце у нас єдине



    

16 листопада 2015 року в усьому світі відзначається - Міжнародний день толерантності.
Найважчий і найпочесніший обов’язок на землі бути людиною. Людина – найвища цінність на Землі, творець усіх земних благ.
У кожної людини свої переконання, погляди, принципи, цінності. І всім нам доводиться жити на одній планеті, вчитися в одному класі, ходити по одній вулиці. І вберегти від воєн, суперечок і непорозумінь всіх людей покликана толерантність.
Що таке толерантність? Для чого вона потрібна? З чого вона починається?
Ця тема була розкрита для читачів Каховської районної бібліотеки для дітей , які були запрошені на годину пізнання «Земля у нас одна і сонце у нас єдине», яка проходила 16 листопада в Каховській районній бібліотеці для дітей.
Бібліотекар   Наталія Ширіна розповіла дітям що тема толерантності, взаєморозуміння, взаємовідносини між людьми, благородство, вірність почуттів висвітлена в багатьох фольклорних творах, казках, переказах та в художній літературі, також запропонувала деякі книги про толерантність, про дружбу, про взаємовідносини в колективі, які можна прочитати в бібліотеці, а потім спільно обговорити.
Завдяки проведеному заходу, вони зрозуміли, що хоча в кожного з них є свій стиль, манера спілкування, мислення, вони мають притримуватись норм спільного життя і було б добре, щоб однією з цих норм була толерантність.







Комментариев нет:

Отправить комментарий