26 мая 2016 г.

Солоне тісто-легко і просто

Іграшка або прикраси, зроблені своїми руками — радість і для дитини, і для її мами. Найлегше такі прикраси з чого-небудь зліпити. Найпопулярніші матеріали для ліплення, про які знають всі - це пластилін, глина, пластик. Але чому б не спробувати щось нове? Зараз все більшою популярністю користуються вироби із солоного тіста. Цей матеріал безпечний, екологічно чистий, працювати з ним легко і просто. Робиться тісто для ліплення своїми руками, із самих звичайних інгредієнтів.
Ліплення з солоного тіста - захоплююче заняття, яке здатне доставити масу задоволення як маленьким непосидам, так і дорослим дядькам і тіткам. Солоне тісто - чудовий піддатливий матеріал, з якого можна виготовити масу цікавих виробів, в тому числі цілі картини, що випромінюють тепло рук майстра і домашній затишок. Щоб створити справжній шедевр доведеться добряче постаратися, але освоїти Тістопластика під силу абсолютно кожному, тим більше що ця техніка не вимагає наявності будь-яких унікальних здібностей і дорогих матеріалів. Якщо задатися метою, все необхідне можна відшукати, не виходячи з дому, було б бажання.
Все, що буде далі — суцільне задоволення — ліпнина!



Так для гуртківців  "Голки. Нитки. Намистинки" в Каховській районній бібліотеці для дітей,  відбувся майстер-клас "Солоне тісто-легко і просто", який провела Тетяна Денисюк, художник районної бібліотеки.






Комментариев нет:

Отправить комментарий