19 дек. 2016 г.

"Йде з гостинцями , дарами преподобний Миколай!".



Темної  зимової ночі з 18 на 19 грудня до українських дітлахів Святий Миколай сходить із небес, звідки він бачить і знає, як поводяться діти цілий рік.Має він золоті сани з білими золотогривими кіньми, до хати заходить через двері, але часто невидимий, подарунки підкладає завжди під подушку, за винятком хіба тих, які не помістяться. Всі хлопчики й дівчатка отримають дари від Святого. Й лише дуже неслухняні дістануть від Миколая золоту-срібну різочку та наказ виправитися до наступного року. В нашій країні це свято набуває все більшої популярності. Його чекають дорослі і діти.

Тож не дивно, що  в   День   святого Миколая 19  грудня в Каховській   районній бібліотеці для дітей зібралися дітлахи , щоб активно провести час та розважитися  на  Святі- сюрпризі "Йде з гостинцями , дарами преподобний Миколай!".  В діалозі з бібліотекарем діти пригадали про свято Миколая та традиції його святкування, ознайомилися   з легендами та переказами про Святого Миколая, про історію його життя.


Діти з задоволенням   активно брали участь в розважальній програмі, до якої увійшли ігри, конкурси,. Впродовж свята дітлахи відгадували загадки «Як не знаєш – розпитаєш, коли мудрий – відгадаєш». За це  все  із задоволенням отримували солодкі призи. 



















Всім присутнім сподобалась сценка, в якій два ангели сповіщають про добрі вчинки, а чортеня намагається очорнити малечу, не допустити Святого Миколая до дітвори.





 Але добро завжди перемагає і Миколай - чудотворець приходить до дітей із своїми побажаннями і подарунками.











Комментариев нет:

Отправить комментарий