13 июн. 2013 г.

Зелені хутори Таврії



З метою орієнтації шкільної молоді на оволодіння робітничими професіями,актуальними на регіональному ринку праці,зокрема професіями сільського зеленого туризму,учасники проекту "ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє", учні ЗОШ №1 та СЗОШ№2 брали участь в проведені обласного масового заходу з профорієнтації шкільної молоді 
« Твоя професія – майбутнє Херсонщини»  місцем проведення якого була історико – розважальна база « Зелені  Хутори Таврії»  м. Гола Пристань.
Для школярів була проведена професіографічна екскурсія по « Зелених Хуторах Таврії», де вони мали змогу ознайомитися з українськими старожитностями та професіями, пов’язаними з народними промислами.
Діти відвідали «Гончарний хутір», хутір «Вишиванка», хутір«Ляльки – мотанки»,Кінний двір та багато інших. В кожному з відвіданих хуторів вони мали змогу брати участь в майстер – класах та отримували сувеніри на згадку.
Після екскурсії діти поділилися враженнями:
-          Дуже сподобалося, не очікувала що все на скільки  буде цікаво та розважливо.
                                                         Асауленко Іра 8 клСЗОШ№2.
-          Отримав задоволення від подорожі в минуле!Приємно вражений красою та майстерністю.                     
                                                       ВоропаєвОлексій 8кл ЗОШ№1.
-          Щира подяка організаторам подорожі, керівникам майстер класів, ми здійснила подорож у минуле, повернулися до свого коріння.
                                                       Остапенко Андрій8 кл СЗОШ№2.
-          Мені дуже сподобалось. Скільки приємних вражень після майстер  класів,своїми руками зробила глечик та розписала пряник.
                                                        Варава Олександра8 кл СЗОШ№2.
Спасибі за екскурсію організаторам проекту Херсонському обласному центру зайнятості, департаменту освіти і науки,молоді та спорту Херсонської  обласної  державної  адміністрації, управлінню культури Херсонської обласної державної адміністрації ,Каховському міськрайоному центру зайнятості.


















Комментариев нет:

Отправить комментарий