1 окт. 2013 г.

Відкритий урок читання


З метою підтримки  та стимулювання дитячого читання,  як засобу  формування особистості, важливого чинника духовного потенціалу суспільства, на ознаменування Всеукраїнського дня бібліотек у районній бібліотеці для дітей, вже четвертий рік поспіль, проводиться Відкритий урок читання.
Цього разу до бібліотеки завітав голова Каховської районної державної  адміністрації Володимир Петрович  Сторчак.
Діти з великою зацікавленістю слухали його розповідь про дитинство, про першу дитячу мрію – керування автомобілем, про навчання в  Мелітопольському інституті сільського господарства та Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президенті України.
Володимир Петрович – Магістр державного управління.
Він переконливо довів, щоб стати успішним, потрібно чогось сильно  забажати, багато читати і прикласти до цього максимум зусиль.
Успішна людина повинна мати мрію, реалізовану в роботу, яка дає конкретні результати. До людей – колег та оточуючих варто ставитися так, як хотіли б, щоб вони ставилися до вас: ввічливо, уважно, визнаючи свою  неправоту, надаючи шанс людям, з якими працюєш, і зростаючи разом із ними.
Зустрічі, угоди, переговори, постійна необхідність підвищення професійних знань – все це суцільний робочий  день. Він для Володимира Петровича часто  починається рано вранці і закінчується пізно ввечері.
Гість відповідав на запитання дітей, дав їм пораду читати щодня, розповів про свої улюблені книжки та презентував останню прочитану ним книгу «Гетьмани й козацькі отамани» .
На питання, яка ваша формула успіху Володимир Петрович відповів:
«Наполегливість, жага до знань – це і є моя формула успіху».
Зустріч проходила в теплій, невимушеній атмосфері.
Спілкування з головою РДА  справило неабияке враження на учасників зустрічі – читачів – дев'ятикласників ЗОШ №1.






Комментариев нет:

Отправить комментарий