13 июн. 2014 г.

Щасливо там жити, де вміють дружити

Що таке дружба? Як знайти справжнього та вірного друга? На ці та багато інших питань бібліотекарі відповідали дітлахам під час проведення години- етики. Діти дізналась, що існують закони дружби, що дружба – це надзвичайна цінність, що друзі – то благо для людини.
 Недарма, ще Аристотель твердив: «Люблячи друга, ми любимо власне благо». Особлива категорія дружби – шкільна дружба, дружба однокласників. Про неї пишуть вірші, складають пісні, створюють кінофільми, а ще веселі та добрі мультфільми. Два таких мультфільма – «По дороге с облаками» і «Просто так» діти подивилися під час заходу. А також особливу увагу бібліотекарі звернули на таке питання «Чи правильно дружити через Інтернет?»
 На дітей чекала цікава, насичена різноманітними конкурсами, змаганнями та завданнями розважально - пізнавальна програма , жартівливі завдання" Реклама другу", " Бібліоперелаз",конкурс – гра «Калейдоскоп мудрих думок»,гра «Я почну, а ти  - закінчуй». Змагання на знання приказок, жартів про дружбу нікого не залишили байдужими,
Ведуча, бібліотекар читального залу Наталя Ширіна, ще раз нагадала дітям  про те, щоб вони були  чемними, дружними, поважали  один одного, частіше посміхалися, бо дружба – найбільший скарб .





Комментариев нет:

Отправить комментарий