5 сент. 2014 г.

Бібліотека дитячих мрій

Захоплюючою подорожжю до «книжкового царства» став для учнів   5-Б та 5-В класу  бібліотечний урок - екскурсія «Бібліотека дитячих мрій».
Разом з класними керівниками М.М Мудрою, В.І. Нирковою та шкільним бібліотекарем О.І Гарькавою учні завітали до Каховської районної бібліотеки для дітей, де дізналися про відділи, які є в бібліотеці, ознайомилися з бібліотечним фондом, згадали найцікавіші заходи, що проводилися в районній бібліотеці протягом їх навчання у школі.
Бібліотекар Пенезова В.Л. поділилася з читачами цікавими фактами з історії книги та бібліотеки, розповіла як берегти книгу та нагадала правила гарного ставлення до книги.
 Бібліотекар Ширіна Н.В. провела бесіду з демонстрацією існуючих книг: маленьких і великих, товстих і тонких,найновіших та найстаріших, ознайомила з дитячими журналами «Однокласник», «Пізнайко», «Клякса», «Колосок» та ін.
Учні мали змогу продивитися відеоролики та мультфільми, що заохотили їх до читацької активності та бережливого відношення до книги.
Школярі з захватом ділилися враженнями від побаченого та почутого й пообіцяли сумлінно виконувати свої обов’язки читачів.





Комментариев нет:

Отправить комментарий