20 нояб. 2015 г.

Боротьба за щасливе життя


Ви змусили здригнути світ,
Змінили долю рідної країни.
Небесна Сотня - правди цвіт!
Героям Слава! Слава Україні!
В українському календарі з’явився ще один пам’ятний день «День Гідності та Свободи». Це свято започатковане указом президента України 13 листопада 2014 року. На необхідність створення такого свята Президента надихнув героїзм народу.
З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події і Україні початку ХХІ століття у Каховській районній бібліотеці для дітей  проведено урок – роздум «Боротьба за щасливе життя», спільно з учнями 8-А класу ЗОШ №1, класним керівником  Мандрицею Світланою Данилівною та шкільним бібліотекарем  Гарькавою Ольгою Іванівною.


 
 Ведуча заходу Наталя Ширіна, розповіла про  ті  історичні події  які перевернули свідомість українців, про патріотизм нашого народу.


На заході учні виступили  з віршами про Небесну Сотню, переглянули  відеофільм «Зима, що нас змінила», ознайомилися з книжковою виставкою «21 листопада – День Гідності та Свободи».




Згадали Героїв Небесної Сотні та усі воїнів, що загинули на Сході України заради миру і злагоди країни, в тому числі і наших земляків.
Події, що відбувались з нашим суспільством на зламі 2013-14 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. - повідомила у своїй інформації Ольга Іванівна




Дуже вдало сказано, що, шукаючи Європу, ми знайшли Україну.

Комментариев нет:

Отправить комментарий