18 дек. 2015 г.

Миколая ми чекали

Грудень - щедрий місяць на свята. Особливо на іменні: Андрія,Варвари, Миколая, Савви, Ганни…та всіх не перелічити. Але найбільше– День Святого Миколая  яке з особливим нетерпінням чекають діти, бо свято Миколая пов’язане з подарунками, гарним настроєм.
Темної зимової ночі з 18 на 19 грудня Святий Миколай сходить із небес до українських малюків, звідки він бачить і знає, як поводяться діти цілий рік.
Звичайно ж і наша бібліотека не залишилася осторонь і зустріла це свято разом із дітьми.



Бібліотекарем Районної бібліотеки для дітей  Тетяною Кучмою, разом  з волонтерами бібліотеки  Максимом Хмілем, Яною Харчук, Лілією Сірою ,було підготовлено та проведено  свято – сюрприз «Миколая ми чекали» з яким вони завітали до учнів 1-4класів ЗОШ №1.



А оскільки День святого Миколая – по-справжньому зимове свято, тому малеча, яка забралася на захід, із захопленням відгадувала загадки на зимову тематику, брала участь у конкурсах. Спеціально до свята дітьми були підготовлені урочисті вірші та пісні, а Святий Миколай вручив їм подарунки. 


 Діти раділи і обіцяли з кожним роком ставати чемнішими, вчитися краще.
Для своїх маленьких користувачів у бібліотеці влаштовані виставки « Зима йде, свята несе», «Зимовий вернісаж»  де діти зможуть знайти інформацію про історію виникнення свята, народні обряди і свята зимового циклу.




Комментариев нет:

Отправить комментарий