20 мая 2016 г.

Мандруємо країнами світу

  
     
 З травня 2003 року в нашій державі започатковано традицію святкування Дня Європи, який безперечно став символом єднання географічної Європи.
        Ви колись чули про дивовижні країни Європи, про життя, побут та звичаї європейців? Сподіваємось, що так- адже ви сучасні та розумні. А от побувати в Європі доводиться далеко не кожному! Та це не біда!
        Щорічно до відзначення цього дня залучається і наша бібліотека. У інтернет-центрі Каховської районної бібліотеки для дітей учні 1-б класу ЗОШ№1 разом із бібліотекарем здійснили віртуальну подорож країнами Європи. За допомогою Інтернет-ресурсів (доступ до яких надається в Інтернет-центрі безкоштовно) помилувалися величною красою старовинних архітектурних споруд, дізналися про цікаві факти з історії європейських держав.




        А ще погортали сторінки цікавих книг і журналів, що знаходяться в читальній залі. Учасники заходу висловили побажання і надалі мандрувати різними країнами світу, адже вони отримали багато корисної та цікавої інформації, незабутні враження, позитивні емоції!

Комментариев нет:

Отправить комментарий