18 янв. 2017 г.

«В чарівному світі казок.Вінні-Пух та всі,всі,всі»


Цьогоріч англійському письменнику Алану Мілну 18 січня виповнилося б 135 років .А історії про веселе ведмежа Вінні-Пуха виповнюється 91 рік.
vinni-pukh-animatsionnaya-kartinka-0339


 

Цей плюшевий ведмедик є улюбленцем у кожній сім’ї. Завдяки Вінні-Пуху, Алан Мілн став безсмертним, його книгу перекладено майже всіма мовами світу.
Найзнаменитіший і найулюбленіший ведмедик у літературі, про якого знімають мультфільми, складають анекдоти, зображують на поштових марках, називають на його честь вулиці, а в лондонському зоопарку йому навіть поставили пам'ятник, завітав в Каховську районну бібліотеку для дітей. На літературну мандрівку «В чарівному світі казок.Вінні-Пух та всі,всі,всі» були запрошені учні 3 класу ЗОШ№5 (вчитель Бариш С.С.). 
Діти познайомились з біографією письменника, історією написання книги, її персонажами. Малятам провели огляд книжкової виставки-календар «Вінні та його друзі», під час якої звернули увагу дітей на предмети, що асоціюються з книгою, власне книги Алана Мілна та журнали «Вінні та його друзі», які можна взяти в бібліотеці. 



Пожвавили малечу запитання «Вінні-Пухової» вікторини - діти залюбки відповідали на її запитання. Також продивились першу частину мультфільму про Вінні-Пуха студії «Союзмультфільм», з якої вони дізнались чому цього ведмедика так звати, подивилися кумедну пригоду, що трапилась з Вінні-Пухом і бджолами.



«Вінні-Пух та всі-всі-всі» чекають нових друзів на полицях бібліотеки для дітей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий