13 окт. 2017 г.

«З Вітчизною в сердці»



 За нашу рідну Україну,

Що зберегли за всі віки

Низький уклін і тричі “
СЛАВА!”
                     Українські захисники


Напередодні   Дня захисника України   в  старшому  відділі  Каховської  районної  бібліотеки   для  дітей  пройшов  патріотичний  діалог «З Вітчизною  в  сердці».
Славна і багата історія нашого народу. Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. Героїчну сторінку в неї вписали славні запорожці, степові лицарі. Ветерани Другої  світової  війни – їх залишилося лише одиниці, тих, хто бачив своїми очима війну, тих, хто відчув на собі порох, кров і страх, тих, хто вижив у війні проти нацистів. Через афганське пекло пройшли понад 600 тис. радянських солдатів і офіцерів, у т. ч. 160 тис. призваних з України.  В  діалозі  мандруючи  стежками   минулих боїв, поразок і перемог, учасники  заходу  дійшли до сучасних захисників нашої України.  «Кіборгам», «укропам», бійцям добровольчих батальйонів, воїнам Збройних сил України і Нацгвардії, волонтерам сьогодні наша шана, повага.
Нинішні військовослужбовці Збройних Сил та інших військових формувань є гідними наступниками попередніх поколінь. Вони надійно стоять на захисті рідної України, миру та спокою нашого народу  в зоні АТО.
Сучасні українські воїни – це ті, хто взявся за зброю, щоб захистити державу. Їх називають воїнами світла, бо вони світлі і воюють за правду. Вони сильні, як ніколи. Вони продовжують боротись, бо ми мусимо перемогти.
Неоголошена війна стала для нас, українців, неабиякою перевіркою на мужність, витривалість, вірність та відданість державі. А ще, у цій боротьбі, ми об’єднались як нація у своїх прагненнях та надіях.





Комментариев нет:

Отправить комментарий