4 мая 2018 г.

«І пам’ять про війну нам книга оживає»


Щороку в травні ми відзначаємо День пам’яті та примирення та річницю перемоги над нацизмом у Європі. Ось вже сімдесят  третя   весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й тих, хто знає про ті події не лише з книг, фільмів чи від розповідей старшого покоління. Вітає і вкотре нагадує про страхіття війни й наказує берегти мир. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу ,його битва, його перемога над нацизмом. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

В   Каховській  районній  бібліотеці  для  дітей  пройшла  літературно – поетична  година «І  пам’ять про  війну  нам  книга   оживає» під час якої учасники   заходу   перегорнули сторінки ІІ світової війни, дізналися про місце України в ній від бібліотекаря  Ширіної  Н.В. 





 Прозвучали музичні композиції, пісні, що були написані в роки війни і сьогодні, адже пісня завжди налаштовувала на добрі починання, надію та перемогу, а прочитані учасниками  заходу  поезії, присвячені подіям воєнних днів допомогли сучасному поколінню усвідомити  велич подвигу  у  війні 1939-1945 рр   і посприяли виховати патріотичний дух та любов до рідної землі .









  Бібліотекар  також  звернув  присутніх  увагу  на  книжкову   виставку « У   пам’яті  навічно».









 Сподіваємось, що сьогоднішні воїни є достойними нащадками ветеранів ІІ світової війни. І  в Україні нарешті запанує мир.

Комментариев нет:

Отправить комментарий