16 июн. 2011 г.

З книгою в канікули.






З книгою в канікули.

Нарешті прийшло довгоочікуване  літечко! Як ми всі його чекаємо, а особливо школярі!  Адже літо  -  це не тільки гарна пора року, - це, насамперед, час канікул, відпочинку та цікавого, змістовного дозвілля.
Саме тому Каховська районна бібліотека для дітей вітає всіх школярів з літніми канікулами і запрошує відвідати масові заходи, які проходять у рамках програми «Літо з книгою».
За традицією, кожен відділ бібліотеки для дітей підготував  пропозиції для любителів не просто дрімати з книгою вдома на канапі або ж на розмореному літньою спекою пляжі, а з головою поринати у пригоди і вирушати (хоч би й віртуально!) у далекі мандри, відгадувати  загадки й розкривати літературні таємниці…
Літо у розпалі, а двері бібліотеки не зачиняються. Вже в котре бібліотека гостинно зустрічала дітей з літніх при-шкільних таборів, які організовано при ЗОШ №1 та ЗОШ №2.
Районна бібліотека для дітей проводила екскурсії по бібліотеці «Мандри книжковим Всесвітом». Під час екскурсії працівники бібліотеки ознайомили дітей з відділами обслуговування та книжковим фондом бібліотеки. Діти переглядали періодичні видання, які отримує бібліотека «Щоб діти більше знали, є газети і журнали», приймали участь у різноманітних літературних вікторинах, іграх, відгадуванні загадок, кросвордів. А особливе задоволення діти отримали від перегляду фільмів, мультфільмів на новому сучасному мультимедійному проекторі.
Під час відвідування бібліотеки діти цікаво і змістовно відпочивали у стінах районної бібліотеки для дітей  
Фраза банальна, але ж справедлива  -  у книг канікул не буває!
Читайте із задоволенням.
Тож не баріться  і ви. Приходьте до нас та веселіться разом з нами, а книги  нам допоможуть!



Наталя Ширіна,
бібліотекар Каховської районної об’єднаної бібліотеки для дітей

Комментариев нет:

Отправить комментарий