23 апр. 2014 г.

«ПрофіСтарт:юні обирають майбутнє»

Підведено підсумки ІІ етапу обласного інноваційного проекту з профорієнтації шкільної молоді «ПрофіСтарт:юні обирають майбутнє» у Каховському районі.
Учасники проекту дев’ятикласники міських шкіл №1 та №2  представили на розгляд  журі на звітному заході II етапу проекту відеопрезентації та промоції для захисту.

Протягом року, діти  разом з координаторами проекту з  районної бібліотеки для дітей та міськрайонного  ценру зайнятості, досліджували та поширювали інформацію про найпопулярніші та найперспективніші професії нашого району, які вони обрали для індивідуального дослідження та презентації.
 Вони вивчали історію виникнення професії,прослідковували вимоги до фахівців кожної справи, складали професіограми,проводили інтерв’ю із спеціалістами,писали нариси та створювали макети рекламних буклеті, спілкувалися в соціальних мережах.



Свої індивідуальні проекти презентували : Тамара Токолова та Тетяна Нагула

( кондитер),Олександра Варава та Олексій Воропаєв (зубний технік),Вероніка Заїченко та Богдана Капістиринська( закрійник), Михайло Тур та Владислав Залипаєв (агроном), Галина Попова та Данило Наздрачов ( інспектор міліції).







Переможцями районного етапу визнано: Олександру Вараву та Олексія Воропаєва, які захищали  проект за професією зубний технік і  будуть представляти Каховщину на обласному огляді
.
А оцінювало проекти компетентне журі у складі: О.Вакулич - заступник голови РДА з гуманітарних питань,М. Гончар – завідувач міського відділу освіти, І. Сидоренко – заступник директора  міськрайонного центру зайнятості, Л.Козел- заступник директора КУ КРОБ.


Всім учасникам вручені Подяки та нагороди за активну участь у проекті від міськрайонного центру зайнятості.

Вітаємо переможців і бажаємо їм перемоги у обласному етапі!


Комментариев нет:

Отправить комментарий