2 апр. 2015 г.

Чарівний світ дитячої преси

      Мабуть, усі знають, що в бібліотеці поряд з книгами живуть багато газет та журналів. Часом важко собі уявити який багатий і незамінний арсенал думок, поглядів, відомостей вміщують у собі газети і журнали і як багато вони можуть дати будь-якому читачеві.
    В періодиці для дітей можна знайти майже все - вправи для розвитку логіки, пам'яті та мислення, цікаві новини, огляд моди, історію появи предметів, цікаву географію, традиції українського народу, рубрику про рукоділля, ребуси та головоломки!
    В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в Каховській районній бібліотеці для дітей пройшов День інформації «Чарівний світ дитячої преси». 
Діти мали змогу познайомитися з журналами, які представила бібліотекар читального залу Наталя Ширіна та ознайомилися з тематичною полицею «Наша преса на всі інтереси».

    Різні та цікаві журнали чекають на читачів у бібліотец, а найбільшою популярністю серед учнів 5-9 класів користуються пізнавально-розважальні журнали та газети : «Клякса», «Однокласник», «Юная леди», «Задавака», «Колосок», «ООPS», «БЕМС», «Олімпійська арена».
    Бібліотека отримує журнали «Бисер» та «Все о рукоделии» для любителів створювати щось своїми руками. Юні рукодільниці в захопленні від таких видань, бо кожен їхній номер – це збірка оригінальних ідей для творіння.
  На завершеня заходу бібліотекар побажала бути активними читачами нашої бібліотеки, берегти і любити книги, газети та журнали і ніколи з ними не розлучатися. І тоді весь розум, мудрість і людська доброта перейдуть до вас…


Комментариев нет:

Отправить комментарий