6 апр. 2015 г.

Пасхальна веселка


    Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято - Великдень. Великдень – найбільше християнське свято. Цей день має ще одну назву – Пасха. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.
      У передсвяткові Великодні дні у бібліотеці працює Великодня майстерня «Котилася писаночка». Куточок абонементу облаштований для дітей, охочих зробити щось власноруч.





     Одним із найважливіших символів Великодня є писанка. Українська писанка - це шедевр декоративно-ужиткового мистецтва. Писанка – символ Сонця, життя, любові і краси, весняного відродження, добра, щастя, радості.
    В Каховській районній бібліотеці для дітей експонується книжково-ілюстративна виставка «Пасхальна веселка». Книжкова виставка познайомить користувачів із традиціями святкування Великодня, розповість про походження одного із важливих символів цього свята в Україні – писанку.


    Запрошуємо всіх,в дитячу бібліотеку, де ви дізнаєтеся про нові легенди, розповіді про Великдень і про мальовниче написання писанки

Комментариев нет:

Отправить комментарий