28 мая 2015 г.

Зростаймо разом!

27 травня в бібліотеці пройшов бібліотечний випускний «Зростаймо разом!» Учні 4-го класу ЗОШ №1, під керівництвом бібліотекаря Наталії Ширіної,  відправилися у мандрівку книжковим містечком.
З першого класу діти відвідували молодший відділ бібліотеки, та за чотири роки читання вони не лише стали майже дорослими, а просто виросли з книжок молодшого відділу. Тож настав час перевести їх на відділ обслуговування читачів старшого віку. Для  своїх нових читачів бібліотекар провела екскурсію старшим відділом, розповіла про бібліотечні правила для старшокласників, познайомила з Інтернет – центром.



 В читальному залі   діти ознайомилися з книжковими виставками, періодичними виданнями , довідковою літературою, прослухали бесіду з демонстрацією існуючих книг: маленьких і великих, товстих і тонких,найновіших та найстаріших, ознайомила з дитячими журналами «Однокласник», «Пізнайко», «Клякса», «Колосок» та ін.






Діти з задоволенням вибрали собі книги для читання  на абонементі,з захватом ділилися враженнями від побаченого та почутого й пообіцяли сумлінно виконувати свої обов’язки читачів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий