9 июл. 2015 г.

В гостях у «Барвінка» і «Малятка»

У народі кажуть: "Хто багато читає,той багато знає". Багато цікавого та мудрого можна почерпати з журналів. До Каховської  районної  бібліотеки для дітей  надходить велика кількість періодики: «Барвінок», «Малятко»,  «Веселі саморобки», «Єралаш», «Кузя»,  «Умійко» та ін.
7 липня у бібліотеці відбулася подорож  сторінками одних  із „найстаріших” в  Україні дитячих журналів  «Барвінка» і «Малятка». Юні читачі саме із журналів дізнались про перший мобільник, найменше місто, найбільших комах та інше.
 Багато цікавого  у рубриках  журналу «Барвінок» -  «Хто? Що? Як? Де? Коли? й Чому?», «Календарик Нагадайлик», «Ми любимо читати!», «Наш скарб – рідна мова», «Балакучий Мотя», «Секретні файли про тебе», «Торбинка дядечка Запитайлика», «Книга золотих казок» та інші. 


У журналі «Малятко» загадки, розфарбовки, пісні з нотами, сценарії дитячих свят, кулінарні рецепти, конкурси: “Мої бабуся і дідусь”, “Добра справа”, “Чарівні пальчики”, “Ми – маленькі українці”. Таким чином, журнал буде корисним не тільки для юних читачів, але і й для їх батьків. Він зможе допомогти налагодити родинні стосунки. Для батьків у часописі пропонується спеціальна “Сторінка для батьків”.
 Подорожуючи, діти відгадували загадки, ребуси, читали казки та виконували логічні вправи.
 «Малятко» та «Барвінок»  - об'єднують  покоління читачів своєю теплотою і традиціями, виходять щомісяця.




Комментариев нет:

Отправить комментарий