1 сент. 2015 г.

Вчиться вересень читати, хоче мудрість дітям дати.

Знову свята радісні хвилини, 
Безліч вересневих привітань.
Здрастуй, школо! Ненька-Україна
Нас вітає всіх із святом Знань!


    
  День Знань – це радісне і велике свято, світлий промінь надій і сподівань. Знання- це великий розум і могутня зброя в руках людини.
    Бібліотек -одна з перших та найважливіших сходинок дітей до Країни Знань, книги, читання.
  Святкування Дня Знань стало для бібліотеки доброю традицією.  Цей день дуже значимий для дітей, їхніх батьків, бібліотекарів. Кожного року цього дня стіни бібліотеки переповнюють дитячі голоси, лунає музика, пісні, вірші, поздоровлення від вчителів, батьків, бібліотекарів, вдячних читачів.

  Читачі з радістю чекали зустрічі з книгою. І ця зустріч відбулась.
  1 вересня до Каховської районної бібліотеки для дітей завітали читачі-учні 4-б класу СЗОШ №2 разом з класним керівником Троян Н.М.та батьками.

    В цей святковий день для дітей бібліотекар молодшого відділу О.Баркалова підготувала цікаву подорож до планети знань «Вчиться вересень читати, хоче мудрість дітям дати»


    Діти побували на зупинках:«Порт географічний»,«Планета ,«Мис математичний»,«Планета літературна»,відгадували шаради та загадки - забавлянки.
   Закінчилося свято словами:«Читайте! Хай не буде у вас жодного дня, щоб ви не прочитали бодай однієї сторінки з нової книги. Любіть нашу Батьківщину – Україну.

 Бібліотека – головний помічник у навчанні!
 Бібліотека – це цілий світ, який чекає на Вас!


Комментариев нет:

Отправить комментарий