25 сент. 2015 г.

Ігри патріотів Херсонщини

У світі немає нічого вищого, дорожчого, як рідна та свята Вітчизна, бо вона дала нам крила для польоту, відкрила цей чарівний дивосвіт, і відпустила нас у свій бурхливий світ життя!
Батьківщина – це наш рідний край, наша дорога і мила земля, де ми народилися, уперше пізнали і почули колискову пісню, рідну мову, відчули любов і ласку найдорожчої у світі людини – рідненької матусі. І як рідну матір ми не обираємо, так і Батьківщина у кожному серці єдина і неповторна на все життя!
Немає кращого місця на землі, ніж рідна Таврія
Край, сповнений пахощами степу, буйними вітрами, піснями, хлібом. Край,  багатий душевною красою людей, які тут живуть.
Для справжніх патріотів рідного краю,  було створено обласний  інтелектуальний турнір  «Ігри патріотів Херсонщини», організатором Турніру є директор комунального закладу «Херсонська обласна бібліотека для дітей ім.Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради Бардашевська А.І.
В березні місяці працівники Каховської  районної бібліотеки для дітей передали  настільну гру  «У пошуках знайомих незнайомців» та електронні версії «Ігор патріотів» для різних вікових груп  учасників  до сільських та шкільних  бібліотек району.
Діти всіх вікових категорій полюбляють змагатися, та розв’язувати пізнавальні завдання. 
Діти з задоволенням відправлялися в краєзнавчо-пізнавальні експедиції, знайомилися з тематикою гри, відповідали на питання. Розширювали свій кругозір, поповнили знання про рідний край, цікаво, весело та змістовно проводили вільний час.
У бібліотеках району серед ерудованих та начитаних були  визначені  переможці І етапу Турніру «Ігри патріотів Херсонщини», які  взяли участь у  ІІ (районному)  турі  , який відбувся 25 вересня у Каховській районній бібліотеці для дітей.
Для учасників, разом з Історичним музеєм м.Каховки були  розроблені тести для кожної вікової категорії та  вікторини.
Цей турнір викликав  у дітей незабутні емоції та спонукав  на подальше поглиблене вивчення відомостей про рідний край. За результатами турніру переможцями стали:
Мельник Вікторія - учениця 5 класу  Костогризівської ЗОШ
Шкляр Тимур – учень 7 класу Роздольненської ЗОШ













Вітаємо переможців!

Комментариев нет:

Отправить комментарий