30 окт. 2015 г.

Екскурсія до бібліотеки

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.
Розвиток  інтересу до книжок бібліотекарі  розпочинають ще з молодшого віку, адже книга навчає, виховує та розвиває.
Так до читального залу Каховської районної бібліотеки для дітей  завітали дошкільнята з дитячого садка «Іскорка», які в майбутньому ,сподіваємось, стануть читачами нашої бібліотеки.

Бібліотекар розповідала малечі про правила правильного відношення до книги, познайомила з світом книг – адже за розміром  є  великі і малі , за роком випуску є старі і нові. Ознайомила  малят з  книжковою  виставкою: «Казковий корабель». 


Де крокуючи казковими сходинками, маленькі користувачі зустрічали відомих улюблених героїв, знайомилися з чарівним і дивовижним світом казки.


Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання, відгадували загадки та збагачували знання про значення, цінність літературних творів у всебічному розвитку.
Завдяки  екскурсії діти зрозуміли, що треба навчатись читати, бо їх чекають книги в бібліотеці,  які відкривають їм шлях до пізнання світу.








Комментариев нет:

Отправить комментарий