1 июн. 2016 г.

Наше дитинство - найкраща пора



1  червня - День захисту дітей. Це свято вважається одним з найстаріших міжнародних свят . Мабуть недаремно із всіх 365- ти днів в році для нього вибрали саме цей літній день. День захисту дітей  – це не тільки голосне й веселе святкування дітлахів, але й нагадування  суспільству про необхідність дотримання та поваги прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного, справедливого і благополучного суспільства.
1 червня- як перша сторінка чарівної дитячої казки. В ній буде все, що захочеш: походи, розваги, подорожі... Ну, а якщо не на край землі, то хоча в до дитячої бібліотеки. А це чи не найкраща річ?
Так в Каховську  районну  бібліотеку для  дітей  завітали вихованці пришкільного табору відпочинку  на День веселих  пригод  "Наше  дитинство  найкраща  пора" . Бібліотекар  молодшого відділу Кучма Т.А. розповіла про права дітей у світі, у формі гри перевірили знання прав і обов'язків дітей згідно з Конституцією України. 
 





       Святкування Дня захисту дітей стало початком програми літнього читання "Канікули з книгою". Відбулася  презентація  виставки  «Райдужне книжкове літо», яку презентувала  Ширіна Н.В.-бібліотекар старшого відділу.  Крім того у Міжнародний день захисту  дитини усі бажаючі могли  поповнити лави читачів бібліотеки!

Попереду дітей чекають веселі та змістовні канікули разом з бібліотекою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий