6 июн. 2016 г.

Майбутнє Землі у твоїх руках






Майже сорок років тому, у 1972 році, на Стокгольмській конференції, що була присвячена проблемам навколишнього середовища, двадцять сьомою сесією Генеральної Асамблеї ООН біло проголошене нове свято – Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Свято почали відмічати щорічно 5 червня.
Генеральна асамблея ООН у своїй резолюції звернулася до урядів усіх держав на планеті Земля з пропозицією приєднатися до щорічного заходу і цим підтвердити готовність брати участь у поліпшенні і зберіганні довкілля на Землі.Україна приєдналася до світової спільноти і прийняла Всесвітній день охорони навколишнього середовища як офіційне свято в 1998 році.
Так в  Каховській  районній   бібліотеці  для  дітей  бібліотекар  старшого  відділу  Ширіна  Н.В.  здійсніла   разом   з  вихованцями  пришкільного  табору  СЗОШ№2  екологічну  мандрівку «Майбутнє  Землі  у  твоїх  руках». День охорони навколишнього середовища - це привід замислитися про проблеми навколишнього середовища, звернути увагу на стан навколишнього середовища. Ні для кого не секрет, що з розвитком промислової індустрії, більшості інших процесів життєдіяльності людини екологічна обстановка погіршується з кожним днем.Кожен для себе повинен знайти шляхи, для покращання навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі.
 Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.







Комментариев нет:

Отправить комментарий