18 нояб. 2016 г.

Фінальний захід І етапу обласного інноваційного проекту для учнівської молоді «Обласний профіквест «В долонях степу і Дніпра».



17 листопада 2016 р. відбувся фінальний захід І етапу обласного інноваційного проекту для учнівської молоді «Обласний профіквест «В долонях степу і Дніпра». Ініціатори обласного проекту - Херсонський обласний центр зайнятості та Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки. Мета проекту: сприяння національно-патріотичному вихованню дітей старшого шкільного віку шляхом підвищення їх поінформованості про соціальний та економічний розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину.  Проект стартував у квітні 2016 і проходить у декілька етапів. Тож 17 листопада було підсумовано роботу, виконану учасниками проекту з дня його старту, та визначено кращі командні розробки у категорії «Кращий туристичний маршрут» .  У літню пору «Профіквестівці» завзято взялися за виконання першого квестового завдання: щонайкраще дослідити рідні місця, зібрати фото та відеоматеріали, а потім прокласти нові туристичні маршрути на теренах свого району, - із тим, щоб продемонструвати найцікавіші, маловідомі, нові об’єкти, що можуть привабити туристів і тим самим сприяти майбутньоьу розквіту свого краю.  
Експертна рада та журі  нагородили дипломами шестірку команд-фіналістів за найкращі маршрути та їхню яскраву презентацію, відзначили подяками координаторів команди-переможця. Тож   команда «Жайвір» Любимівської ЗОШ І-ІІІст.№1 Каховського району разом з кураторами Н.Л. Малишенко , В.Л. Пенезова   зайняли  почесне  ІІІ місце.  З чим  і  вітаєм  та  бажаємо  надалі  творчого  запалу  та  перемог.




Комментариев нет:

Отправить комментарий