23 авг. 2017 г.

«Україна-свята і єдина»



Україна – наша земля, рідний край. Наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими і талановитими людьми.  Її  ім’я величали в українських піснях,  у віршах, і у серцях кожного з присутніх.

На  годині  українознавства  присвяченої  до  Дня  незалежності «Україна-свята  і  єдина»,  господиня  заходу Пенезова В.Л.  зазначила, що незалежність держави – свято пам’яті про предків, що творили націю і боролися за державність, це велика подія, яка дала народові можливість самому вирішувати свою долю, а розвиток і процвітання України залежить від єдності, взаємоповаги та високої громадянської позиції. Присутні  дізнались  про шлях нашої держави до самостійності від давнини до сьогодення, про видатних особистостей, які зробили свій внесок у цей процес. Здійснили віртуальну мандрівку мальовничими куточками нашої  держави, де  побачили   любі серцю краєвиди у відео – роликах .




Дівчата та хлопці у вишиванках, та барвиста українська мова, створили атмосферу єдності  та  щирості і подарували кожному з присутніх  частинку тепла у їхні душі.

На  останок  бібліотекар   мав  змогу ознайомити користувачів з   виставкою-панорамою «Моя Україна   ти  в  світі  єдина» та звернутись  з  закликом  до присутніх ,щоб  своїми знаннями, працею, здобутками підносили  культуру, були гідними своїх предків, поважали свій народ, його мелодійну мову, берегли волю і незалежність України. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий