11 сент. 2018 г.

ІІ районний тур обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини»

В Каховській районній бібліотеці для дітей відбувся ІІ районний тур обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини», засновниками і організаторами якого є : управління культури та освіти ОДА та Херсонська обласна бібліотека для дітей ім.Дніпрової Чайки.
Участь у ньому взяли 8 переможців першого туру юних краєзнавців Каховського району. Конкурсантам спочатку довелося виконати письмову частину конкурсу «Тестові завдання». Потім кожен учасник по черзі запрошувався розповісти про своє село. Загалом, представить нам його .Впродовж 2-3 хвилин вони мали презентувати те,чим славиться його село. Адже Каховщина - земля особлива. У неї цікава історія. Немає кращого місця на землі, ніж рідна Таврія. Край, сповнений пахощами степу, буйними вітрами, піснями, хлібом. Край, багатий душевною красою людей, які тут живуть.
Завдяки цьому, ми отримали чудову можливiсть помандрувати, почути цiкавi i захоплюючі розповiдi про їхню маленьку батьківщину. Всі виступи були неповторними та старанними.
























Але все ж таки членам журі довелося визначати кращого.
Ним стала:
Лавренюк Дар’я – учениця 7 класу Любимівської ЗОШ №1 I-III ст.






Переможниці бажаємо успіхів і головне – перемоги в ІІІ обласному турі конкурсу, який відбудеться у Херсоні .




Комментариев нет:

Отправить комментарий