26 нояб. 2014 г.

Вітаємо переможців ІІ етапу "ПрофіСтарту"!

25 листопада Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки спільно з партнером, Херсонським обласним центром зайнятості, та за підтримки управління культури ОДА, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА провели урочистий захід у рамках реалізації обласного міжвідомчого інноваційного проекту з професійної орієнтації шкільної молоді «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє».
Захід пройшов у Новокаховському політехнічному коледжі Одеського національного технічного університету. Завданнями заходу було визначення переможців конкурсної програми ІІ етапу проекту «ПрофіСтарт» та їх нагородження.
За підсумками журі абсолютними переможцями стали: Олександра Варава таОлексій Воропаєв - учасники команди «Зірки Таврії» із м.Каховка, які гідно презентували професію зубного техніка. ( І місце)

Окрім абсолютних чемпіонів, за кращі творчі роботи, присвячені професіям рідного краю, були нагороджені переможці в окремих номінаціях: В Номінації «Найкраща професіограма»:  нагороджені Тамара Токолова і Тетяна Нагула, учасниці проекту із команди «Зірки Таврії» (м. Каховка), за презентацію професії «Кондитер»

Виступи суперфіналістів перепліталися із змаганнями усіх учасників заходу за унікальні ексклюзивні IQ-пояси у таких вагових категоріях : легка вага, середня вага, важка та супер важка вага. Найактивніші і найкмітливіші учасники заходу продемонстрували свої інтелектуальні здібності і отримали унікальні нагороди – вищезгадані пояси. Пояс середньої ваги одержала учасниця Каховської  команди «Зірки Таврії» Галина Попова .


Попереду – заключний, ІІІ етап проекту, протягом якого команди «ПрофіСтарту» створюватимуть електронні карти професій свого краю, - із застосуванням набутих у проекті знань та напрацьованих спільними зусиллями ресурсів, розповідатимуть про досліджені професії своїм ровесникам і молодшим школярам, допомагаючи зорієнтуватись у виборі фахового майбутнього, перспективного для рідної Херсонщини.



 


Комментариев нет:

Отправить комментарий