13 янв. 2015 г.

У нас в гостях…

Зустріч, проведена у бібліотеці в дружньому, сімейному  колі,  ніколи не буває змарнована. Особливо тоді, коли на гостину завітає цікава людина.
У цьому змогли переконатися всі, хто завітав до бібліотеки на сімейні посиденьки з членом Національної спілки кінематографістів України, лауреатом Державної премії України ім. Шевченка, художником-постановником, режисером Київської кіностудії  ім.О.Довженка - Олексієм Олексійовичем Левченко, який народився в нашому рідному місті.
Час у довірливій бесіді з Олексієм Левченко пролетів швидко.
Під час зустрічі читачі та працівники бібліотеки мали чудову нагоду поспілкуватися із митцем. Художник відкрив таємничу завісу створення кінофільмів, розповів про професію художника, свою творчість та декілька цікавих історій із життя.  
Олексій Олексійович оформив стрічки: «Своє щастя», «Чорна курка, або Підземні жителі», «Паризька драма», «Бережи мене, мій талісмане», «Золушка», «Ніч коротка» та ін..
Він автор сценарію і режисер фільмів:»Луна», Єлісейські поля», «Схід – Захід», «Українці, ми врятовані».
Його фільми відзначені спеціальними призами та дипломами Всесоюзних та Міжнародних кінофестивалів.
Та найцікавіше було дізнатися,  що Олексій Олексійович є художником стрічок «День народження Буржуя» та  серіалу  «След Оборотня».
На завершення зустрічі,  працівники бібліотеки щиро подякували гостю за теплу розмову, висловили сподівання на подальші зустрічі та побажали  творчих успіхів, натхнення, здоров’я та сил для створення нових українських шедеврів кіномистецтва.



Комментариев нет:

Отправить комментарий