31 июл. 2015 г.

Моя Україна –ти в світі єдина

                                                                                                         

Вишита колоссям і калиною,
Вигойдана співом солов’я,
Зветься величаво - Україною,
Земле зачарована моя.
Олександр БОГАЧУК



  
    Ми народилися й живемо на чудовій, багатій землі - славній Україні, - країні, яка розташована у самому центрі Європи, яка зачаровує кожного своєю неповторною природою, співучою мовою і мелодійними піснями та має багатовікову історію
  З метою популяризації літератури із народознавства, історії нашого народу, його мови, звичаїв, та, щоб пробудити цікавість дітей до народної символіки, прикмет, до невмирущих скарбів народу, в читальній залі Каховської районної бібліотеки для дітей відбулася презентація книжкової виставки- експозиції «Моя Україна –ти в світі єдина».





    Ця книжкова виставка запрошує читачів бібліотеки у подорож по рідній країні. Україна - це твоя Батьківщина. Усі ми громадяни незалежної України, бо живемо на цій землі, знаємо свою співучу українську мову. Спілкуємося, любимо і шануємо своїх батьків, свою землю, рідний край.
   З матеріалів, представлених на виставці, читач дізнається про яскраві віхи становлення нашої незалежності від часів козаччини і до сьогодення.
     Цікаві науково-популярні видання не залишать байдужими тих, хто прагне збагатити свої знання з історії України, стати справжнім її патріотом.


Комментариев нет:

Отправить комментарий