17 нояб. 2017 г.

«У центрі Всесвіту дитина»



Діти – наша надія і сподівання, наше майбутнє. Якими вони виростуть – таким  буде  і  майбутнє  покоління. Кожен з нас може змінити життя хоча б однієї дитини, зробити  її  щасливою та впевненою в майбутньому. А спільними  зусиллями  можна змінити дитячий світ на краще, розфарбувати його яскравими подіями та наповнити добром і людським теплом.

До Каховської  районної  бібліотеки  для  дітей  на  виховну годину «У центрі  Всесвіту  дитина» завітали третьокласники ЗОШ №5 (вчитель Литвиненко О.О.), щоб весело, цікаво та яскраво відзначити Всесвітній день дитини, який щорічно відзначається в Україні  20 листопада.
З  розповіді  бібліотекаря  діти   дізналися, що означають  слова  «Декларація», «Конвенція»  і  продивилися  відеоматеріал.

                                           Дізналися, які  права  дитини  закріпляють  ці  документи  за  допомогою  вернісажу  малюнкових  зображень  про  права  дитини. 




 Побували  в  ролі  суддів, розглядаючи  справи  з  порушенням  прав  казкових  героїв. 




А  також  уяснили, що  кожна  дитина  має  не  лише  права, а й  обов’язки, погравши  в  гру  «Виконуємо  свої  обов’язки». 



А  щоб  діти  дізналися  ще  більше, бібліотекар звернула  увагу  на  книги, представлені  на  виставці «Мої  права-моя  фортеця».


Діти  також  намалювали, а  потім  всі  разом  розглядали  свої  малюнки  на  тему  «Я  дитина – я  людина».

Свято пройшло весело, цікаво та яскраво. Приємно, що під час заходу діти отримали позитивні емоції та гарний настрій.
Діти – це квіти нашого життя! І це не просто гарна фраза. Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий