12 мар. 2013 г.

Найкращий читач – 2013


Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона розкриває перед нами чарівний світ краси і добра, ідей і роздумів, збагачує нас  духовно, загострює наш розум.
З метою популяризації кращих надбань української, світової та  краєзнавчої сучасної дитячої літератури, виховання у дітей навичок самостійної  роботи з книгою у районній бібліотеці для дітей проведено конкурс дитячого читання  «Найкращий читач – 2013».
Участь у І етапі конкурсу «Найкращий читач – 2013»  взяли 280 учнів 6-7 класів із 24 загальноосвітніх навчальних закладів району.
А 12 березня 2013р.  15 найкращих читачів зібралися у районній бібліотеці для дітей для участі у ІІ етапі конкурсу.

Прибули найкращі читачі з Любимівки, Роздольного, Коробків, Дудчино, Костогризово, Малокаховки, Дмитрівки, Волинського, Чорноморівки, Семенівки, Н.Кам’янки.

Оцінювало конкурс компетентне журі, яке намагалось максимально об’єктивно оцінювати кожного учасника.

Учасники виконували тестові завдання, де показали свої знання з української і світової літератури, відповідали на запитання членів журі, переконливо доводили, що їхня книга найкраща, що її варто прочитати, що книга має магічну силу, допомагає у навчанні.


Вміння аргументовано висловлювати свою думку щодо прочитаного продемонстрували: Малишенко Альона (с.Любимівка), Залуцька Ганна (с.Дудчино).
Загальний рівень ерудиції показали: Ковальова Ганна (с.М.Каховка), Бутенко Сніжана (с.Чорнянка), Ворона Каріна (с.Роздольне), Митянська Юля (с.Костогризово), Кабанчук Ілона (с.Чорноморівка), Книш Артем(с.Любимівка), Гадомська  Наталя (с.Коробки).
Креативність, майстерність під час  виконання творчих завдань продемонстрували: Доценко Ганна (с.Дудчино), Іваненко Валентин (с.Дмитрівка), Михайлюк Влада (с.Семенівка).
Творчий підхід відзначено в учасників: Рудь Вікторії (с.Н.Кам’янка), Шульгіної Лілії (с.Любимівка), Синельникова Вадима (с.Волинське).

Переможцями з найбільшою кількістю балів стали: учениця 6 класу Дудчинської ЗОШ  І-ІІІ ст.. Ганна Залуцька та учениця 7 класу Любимівської ЗОШ   І-ІІІ ст. №1  Альона Малишенко.

Подарунки, відзнаки одержали всі учасники змагання. Їх надали начальник відділу культури Каховської РДА В.Денисюк та приватний підприємець О.Степанян.
Допомогу у проведенні заходу  надали волонтери бібліотеки, місцеві поети Микола Тібій та Валерій Ралко.
Тож, порадіємо за наших  дітей від  щирого серця і  побажаємо їм перемоги у ІІІ (обласному) етапі конкурсу, який відбудеться у кінці березня, в Херсонській обласній бібліотеці для дітей.
Вітаємо переможців!

Комментариев нет:

Отправить комментарий