7 мар. 2013 г.


Каховська команда учасників проекту «ПрофіСтарт»  на початковому етапі після професіографічної  екскурсії  до Каховського міськрайонного центру зайнятості, в грудні місяці, взяли до уваги те, що м.Каховка є одним з промислових центрів Херсонщини,  на території міста розташовано 16 промислових підприємств. В Каховському районі добре розвинуте сільське господарство, що співпрацює з промисловими підприємствами міста, і те, що в місті та районі цінуються технічно-інженерні та  робітничі професії, визначились з п’ятіркою топових професій: токар, фрезерувальник,  електрогазозварювальник, агроном та продавець продовольчих товарів.
Продовжуючи роботу над проектом,  учасники знову побували в Каховському міськрайонному  центрі  зайнятості, де детально за допомогою перегляду відеофільмів ознайомилися  з кожною з цих професій. 

Та отримали від заступника начальника відділу  активної  підтримки  безробітних Каховського міськрайонного  центру зайнятості Дашкевич Альони В’ячиславівни, для себе та бібліотеки теки з  добре підібраними матеріалами до кожної професії,  де є:
Загальна   характеристика професії.
Можливість працевлаштування за професією в м.Каховка та Каховському районі.
Навчальні заклади регіону, де можна отримати професії.
Можливість отримати професії за направленням державної служби зайнятості.
Середній заробіток за професією на конкретних підприємствах в м.Каховка та Каховському районі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий