22 апр. 2016 г.

Скайп -зустріч « Усі ми діти твої,Україно !»



   Онлайн-спілкування об’єднують дітей з різних куточків України, дають їм можливість ближче познайомитися через соціальні мережі і таку можливість надають їм бібліотеки.
       У стінах Каховської районної бібліотеки для дітей  відбулася віртуальна скайп - зустріч  «Всі ми діти твої,Україно!»  між учнями 5-В класу ЗОШ №1 та учнями 4-Б класу Вознесенської спеціалізованої школи І ступеня №1, користувачами дитячої бібліотеки комунального закладу «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» Миколаївської області.




       Незважаючи на відстань читачі обох бібліотек жваво спілкувалися. Активно задавали один одному запитання: розповідали про своє рідне місто,  улюблені книги, шкільні уроки, про свої родини, захоплення та досягнення, а учасники зустрічі з м. Вознесенськ навіть заспівали для Каховських дітей пісню.



     На кінець скайп -зустрічі учасники подякували одне одному за тепле спілкування та запропонували продовжити товаришувати та спілкуватися в соцмережах та за допомогою скайпу.
     Такі зустрічі дітей з різних куточків країни сприяють єдності нашої держави, допомагають зрозуміти, що нас об’єднує любов до Батьківщини, дають змогу дітям пізнати кожен куточок нашої надзвичайної України!


Комментариев нет:

Отправить комментарий