13 февр. 2017 г.

«Love is…»




Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю.Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання. В цей день свої почуття ми виражаємо
 «валентинкою» - листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. «Валентинка» — це освідчення в коханні, за допомогою добрих та щирих слів, написаних у ній.
З нагоди цього романтичного свята в Каховській  районній  бібліотеці  для  дітей  вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, квітами, які створювали гарний настрій усім читачам нашої книгозбірні.
Із звичаями для закоханих знайомила   святкова книжкова виставка «Love  is…», яка   діяла протягом дня, де кожен відвідувач мав змогу отримати валентинку та ознайомитись з представленою літературою. 
В день свята працівники бібліотеки   бажали своїм читачам, щоб у їх серцях завжди перемагало добро і кохання. І кохання було щасливим, світлим, чистим і радісним. Сподіваємось, що такі свята відчинять  людські серця для любові, добра, щирості та приносуть емоційні задоволення.








Комментариев нет:

Отправить комментарий