12 янв. 2018 г.

«Слідами казок Шарля Перро»



Всі ми з дитинства знаємо і любимо казки Шарля Перро: «Кіт у чоботях», «Червона шапочка», «Спляча красуня», «Попелюшка» та багато інших.В  Каховській  районній  бібліотеці  для  дітей  до  390 –річчя  від  дня  народження  казкаря   відбулася  літературна  гра «Слідами  казок  Шарля  Перро». На заході учні 5-Б класу ЗОШ№5(вчитель Горобчук Т.О.) познайомилися з творчістю письменника.



 За  допомогою  Червоної  Шапочки  та  Чарівної  феї  діти  побували в чарівному світі казок Шарля Перро, згадали улюблених казкових героїв. 






За допомогою вікторини виявили справжніх знавців казок Перро. Учні брали участь у таких конкурсах, як: «Вгадай  казку  казкаря», «Чарівні перетворення», «Казковий етикет» та «Чарівний  мішечок» .


 Бібліотекар познайомила учасників заходу з книгами Шарля Перро, які є в бібліотеці і були представлені на книжковій виставці «Чарівний світ Шарля Перро».   


В кінці заходу відбулося  відео -знайомство  – чудовий старий мультфільм про Попелюшку.

  
Люди цінують і люблять казки цього доброго і натхненного художника. Та й як не любити, як не цінувати їх, якщо в них, простих і ясних, відчувається душа великого майстра слова. Його казки вчать цінувати справжню красу життя, любити працю, добро, мужність, справедливість.

Комментариев нет:

Отправить комментарий