1 апр. 2015 г.

Весна зі сміхом та жартами

    1 квітня Каховська районна дитяча бібліотека запросила читачів відсвяткувати День сміху.
    Цей день не внесено ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки, він з однаковим успіхом відзначається в Україні, і в Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії. В одних країнах 1 квітня називають День сміху,в інших — День дурня
    Цього дня в бібліотеці була проведена ігротека«Весна зі сміхом та жартами», на яку завітали учні 3-б класу СЗОШ № 2 разом з класним керівником Троян Н.М.




    Бібліотекар розповіла про історію походження свята гумору.
    Підтримуючи народний вислів «сміх лікує,бібліотекар запропонувала ознайомитися з виставкою книг письменників-гумористів «Чудові пересмішники», вдалі та дотепні жарти яких смішать не одне покоління читачів,послухати вірші,посміятись разом, пограти в ігри:«Обійди перешкоди»,«Хто швидше промовить скоромовку», «Каламбури», «Вершники», виконати танок на стільцях «Циганочка».Провела веселу вікторину.







   Щирий дитячий сміх лунав і в читальному залі для старшого та середнього віку,в цей день для читачів був проведений сміх-тайм «Хвилинка сміху - дітям на втіху» на якому звучали гуморески та байки О.Вишні,П. Глазового, Л.Глібова.
   У цей день кожен хоче пожартувати над кимсь,тож ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші люди мимоволі посміхаються.Тому, будьте обережні, запасіться відчуттям гумору, набором свіжих жартів і забавних віршів, на жарти не ображайтеся, а відповідайте ними ж.Загалом, веселіться, тому що сміх, як відомо, продовжує життя. Для цього дня маємо приповідку: «Першого квітня – брехня всесвітня!».


Комментариев нет:

Отправить комментарий