19 мар. 2015 г.

Велика книга читацьких рекордів Херсонщини

  19 березня найкращі читачі Каховського району, переможці  ІІ етапу  конкурсу «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини»: Корсун Альона учениця 6 класу Любимівської  ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Кисіль Варвара учениця 7 класу Коробківської ЗОШ , Шаля Валерія учениця 8 кл. Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст.
зібралися  у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, разом з учнями 6-7-8 класів районів  для участі у обласному турнірі щорічного конкурсу «Найкращий читач  - 2015″,  який цього разу проходив у форматі Великої книги читацьких рекордів Херсонщини.
На оцінку журі були подані дитячі твори – ессе. В них учасники писали про книги, які були в їхньому житті, про їх власний шлях читання та про бібліотекарів, які відкрили їм надзвичайний книжковий світ.
Усі учасники, розділившись на аудиторії за класами, пройшли тести. У них діти повинні були дати відповідь на питання, що пов’язані з класичною та сучасною літературою.
За результатами  змагань  серед учнів 6 класів -1 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач - 2015" посіла Корсун Альона учениця 6 класу Любимівської  ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Нагородження відбулося у концертній залі Херсонського музичного училища,  після чого на учасників і гостей чекав гала-концерт обласного фестивалю "Поетичний камертон Ліни Костенко".

Вітаємо переможця!



Комментариев нет:

Отправить комментарий