30 мар. 2015 г.

Магія читання

  
     Щорічно, в кінці березня, в Україні проводиться Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. Ця чудова традиція походить ще з минулого століття і сьогодні є однією з наймасштабніших компаній в просуванні читання.
    Це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято бібліотекарів і читачів, веселих пригод і літературних відкриттів, зустрічей з цікавими людьми та героями книг.
     Книга…Вона володіє магічною силою, яка може схвилювати,порадувати, розгнівати. Вона пробуджує допитливість, допомагає в навчанні, розвиває розум, навчає ширше мислити, глибше відчувати і розуміти навколишній світ, людей.
      Читання книжок – справді магія. Світ літератури колоритний, казковий, таємничий і чарівливий. Доторкнешся одного разу - і він назавжди оселиться у твоєму серці і не покине його до кінця життя.
      Кожен день цього тижня – це захоплююча подорож у світ дитячих книг. А щоб впевнитись, що це дійсно так в нашій бібліотеці тиждень дитячого читання розпочався заходом книжковий салон «Магія читання», який був відкритий для всіх відвідувачів бібліотеки.
     На заході бібліотекарі, заохочуючи дітей до читання, зробили огляд літератури біля книжкових виставок «Чарівний світ книги» та «Життя видатних дітей».





     Проведення тижня дитячого читання – це чудова нагода залучити дітей до читання, книги і,власне, до бібліотеки – як скарбниці знань.





Комментариев нет:

Отправить комментарий