10 июн. 2015 г.

Диво-квіти



   Краса має - цілющю силу. У цьому можна переконатися на прикладі лікарських властивостей квітів та рослин.
   Квіти привносять в наше життя відчуття свята, дарують радість і навіть у важкі хвилини нагадують про те, що світ прекрасний! Людина не тільки захоплюється цим дивовижним даром природи, а й використовує квіти в самих різних сферах свого життя.
    Скільки чудових лікарських рослин і трав подарувала природа людині! З їх допомогою вона навчилася зцілювати найжахливіші недуги, а також справлятися з набагато менш небезпечними.
    Спробували хоча б трішечки долучитися до цих знань і присутні на засіданні фітовітальні «Лікарські рослини», діти з пришкільного табору, загін «Всезнайки» СЗОШ № 2 в Каховській районній бібліотеці для дітей.


     Працівник бібліотеки Ширіна Наталія Валеріївна розповіла їм, про прекрасних мешканців клумб і палісадників,історію досліджень цілющих властивостей рослин, народна медицина і, зокрема, фітотерапія нині успішно приходить на допомогу хворим.




    А ще на дітей чекав квітковий гороскоп “Пізнай себе у квітці”, розважальний мікс “Квіткові шаради” і етно-вояж “Диво-квіти”, адже квіти – це своєрідний гімн красі природи.

     Світ цілющих рослин безмежний,а його можливості - невичерпні.
     Але входити у цей світ треба розумно й делікатно, не шкодячи собі і, водночас, - зеленому другові. А навчалися цьому, діти прочитавши пам’ятку про збереження природи.




Комментариев нет:

Отправить комментарий