19 июн. 2015 г.

Читанню – Ура! Радіє дітвора


Літо – це прекрасна пора, яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу, пора чергових літніх канікул. А який же літній відпочинок без бібліотеки, без улюбленої книги? На жаль, не у всіх наших користувачів-дітей є реальна можливість виїхати на літній відпочинок із галасливого міста, тож закономірно виникають питання: як у рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися і що ми, як бібліотечні працівники, можемо зробити для того, щоб дитина цілодобово не просиджувала біля комп’ютера чи телевізора?... 

Для прищеплення у дітей інтересу до читання працівниками бібліотеки розроблено чимало цікавих родзинок. В один із чудових літніх днів до бібліотеки завітали діти з пришкільних таборів, для них було організовано «читацькі посиденьки». Діти грали в ігри «Відгадай назву казки» , «Виправ помилки у казці», «Швидкісний потяг», брали участь у конкурсі «Дитяча забава» (бажаючі на швидкість складали пазли).








Влітку в бібліотеці тривають і голосні читання «Читають волонтери». Діти-волонтери – постійні читачі бібліотеки – читають книжки маленьким чомусикам, грають з ними в різні ігри та разом малюють. Дітей цікавлять новинки в бібліотеці, що допомагає бібліотекарям залучати їх до бібліотеки, книги і читання.





Комментариев нет:

Отправить комментарий