11 июн. 2015 г.

Подорож країною Закону

    

 
У кожній державі є один найголовніший Закон. Він називається КОНСТИТУЦІЄЮ, або ж ОСНОВНИМ ЗАКОНОМ. Всі інші закони, які приймають при потребі, всі розпорядження уряду і президента не повинні суперечити Основному Закону. Ось чому, кожен народ бореться за те, щоб мати добру Конституцію, бо саме від цього залежить щастя й доля народу і кожної людини.
Кожен, хто хоче, щоб у спільному Домі-Державі всі жили щасливо, повинен добре знати Конституцію своєї країни, розуміти її, виконувати і боронити.
28 червня - знаменна дата в українському календарі, яка увійшла в історію нашої держави як день прийняття Основного Закону - Конституції України. Саме тому, напередодні свята 11 червня, в Каховській районній бібліотеці для дітей, з читачами бібліотеки, учнями пришкільних таборів ЗОШ №1 та СЗОШ №2, організовано і проводено День інформації «Подорож країною Закону».






   

Бібліотекарі в цей день розповідають дітям про історію української державності, історію Конституцій України,про становлення і прийняття Основного Закону. У читальному залі діє книжково-ілюстративна викладка літератури «Конституція – основа моєї держави», яка включає в себе Конституцію України, розповіді про Основний Закон, тематичні казки та сценарії виховних заходів.

Запрошуємо до перегляду представленої літератури!


Комментариев нет:

Отправить комментарий