18 июн. 2015 г.

Дитинство у калейдоскопі яскравих сторінок

Поряд із книгами в Каховській бібліотеці для дітей, живуть багато газет і журналів, які з нетерпінням чекають зустрічі з юними читачами.
Для тих, хто не бажає розлучатись із «паперовим другом» навіть під час відпочинку, у читальному залі бібліотеки 16 червня був проведений День періодики «Дитинство у калейдоскопі яскравих сторінок».
Цього дня діти з пришкільних таборів ЗОШ№1 та СЗОШ №2 ,із захопленням подорожували сторінками журналів таких як: «Однокласник», «Зоодруг», «Oops», «Клякса», «БЕМС», «Шпиль» та інших. Адже на їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, тобто таких матеріалів, які допоможуть у навчанні, поповнять знання, навчать логічно мислити, запропонують багато подорожей, конкурсів, вікторин,відкриють безліч таємниць навколишнього світу. 



Для тих, хто має улюблені заняття, такі як вишивка, плетіння бісером, є журнали
«Бисер», «Все о рукоделии», «Рукодельница», які допоможуть робити цікаві речі. У програмі дня були: вернісаж журнальних новинок від бібліотекаря Наталії Ширіної, презентація «Щоб діти багато знали, є газети і журнали». Цікавою і пізнавальною була виставка «Від журналу - до творчості».





Бібліотекарі переконані, що юні читачі знайшли нових друзів - дитячі газети і журнали.

Комментариев нет:

Отправить комментарий