12 июн. 2015 г.

Літнім читанням пора, щиро радіє дітвора!



Літо – весела пора, йому радіє дітвора, яка має чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Книги не відпочивають на канікулах, вони «працюють» у літню пору, а любов до книг і читання юних користувачів не припиняється.

Влітку книзі приділяється дуже велика увага. Дітки із пришкільних таборів разом із вчителями регулярно відвідують книгозбірню.

Організованому дозвіллю, задоволенню різнобічних смаків та інтересів користувачів допомагають створені бібліотекарем виставки книг.

Поряд із традиційними формами бібліотечного обслуговування користувачів у Каховській районній бібліотеці для дітей відбувається інтенсивний пошук і впровадження нових форм і нетрадиційних методів діяльності.

Так, 11 червня, бібліотекарями був організований літературно- ігровий майданчик перед бібліотекою. Дітям було запропоновано веселі вікторини, рухливі ігри: «Не упусти», «Весела естафета» , «Пройди по лапам» , «Пантоміма». Допомагала в проведенні заходів волонтер бібліотеки Харчук Яна.








На завершення свята діти дивилися веселі мультфільми. Час, проведений у колі друзів, додав усім море позитиву та приємних вражень.

Тож запрошуємо усіх бажаючих до нашої бібліотеки, де кожен знайде потрібну для себе інформацію.

Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас!

Ласкаво просимо!

Комментариев нет:

Отправить комментарий